Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

30-годишен мъж е задържан за притежание на наркотично вещество

Вчера служители на РУ Кюстендил са задържали 30-годише н мъж за притежание на наркотично вещество.В жилище му са открити и иззети 14 грама к...Вчера служители на РУ Кюстендил са задържали 30-годише н мъж за притежание на наркотично вещество.В жилище му са открити и иззети 14 грама канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.
24-годишен мъж е проверен от кюстендилски полицаи вчера в кв. „Изток“,  от него е иззета опаковка канабис, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments