Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

33-годишен мъж е задържан, причината - обир в село Слокощица

Вчера кюстендилски криминалисти са установили и задържали 33-годишен за извършена взломна кражба на медна пръскачка и проводник от частен им...Вчера кюстендилски криминалисти са установили и задържали 33-годишен за извършена взломна кражба на медна пръскачка и проводник от частен имот в с. Слокощица, от него са иззети откраднатите вещи. В процеса на работа служителите са установили, че задържаният е извършител и на кражба на 50 клеми и други вещи от двора на подстанция в Кюстендил. Голяма част от откраднатото е открита и иззета от него. По случаите са образувани бързо полицейско производство и досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомена е проскуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments