Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

34-годишна блъсна възрастен велосипедист в Кюстендил

Вчера на кръстовището, образувано от улиците „Ц.Освободител“ и „Овощарска“ в Кюстендил, е възникнало ПТП между л.а. „Сузуки“, управляван от ...Вчера на кръстовището, образувано от улиците „Ц.Освободител“ и „Овощарска“ в Кюстендил, е възникнало ПТП между л.а. „Сузуки“, управляван от 34-годишна водачка, и 77-годишен велосипедист. Велосипедистът е прегледан в кюстендилската болница, с  повърхностни наранявания е. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments