Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

44-годишна жена е задържана за превоз на китайски граждани в автомобила си

44-годишна жена е задържана с полицейска заповед в края на миналата седмица от кюстендилски криминалисти в рамките на провеждана специализир...44-годишна жена е задържана с полицейска заповед в края на миналата седмица от кюстендилски криминалисти в рамките на провеждана специализирана операция. Тя е превозвала в автомобила си „Ауди“ 10 китайски граждани. Водачката не се е подчинила на подаден сигнал от полицейски служители за спиране и проверка в района на с. Граница, спряна е в с. Багренци.
Водачката на автомобила е адресно регистрирана в с. Долна Гращица. Превозваните граждани са имали лични документи, издадени от Китайската народна република. При последвалите процесуални действия на адреси, обитавани от 44-годишната жена, са открити и иззети 12 боеприпаса от различен калибър, регистрационни табели на автомобили, голяма сума пари в евро, мобилни телефони, множество тетрадки с имена и телефони. Чуждите граждани, които е превозвала 44-годишната жена, са предадени на служба „Миграция“, а по-късно са настанени в Център за настаняване на мигранти в столицата.В рамките на операцията е иззет е и л.а. „Рено“, който е проверен в района на с. Берсин, управляван от 37-годишен кюстендилец, както и съхраняваните в автомобила вещи. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, работата продължава под надзора на прокурор от Районна прокуратура – Кюстендил.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments