Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Плажната мода, това не са само бански костюми

Плажната мода, това не са само бански костюми Чудите се какъв бански да изберете, за да се чувствате добре и да изглеждате страхотно на пл...

Плажната мода, това не са само бански костюми

Чудите се какъв бански да изберете, за да се чувствате добре и да изглеждате страхотно на плажа? Ще Ви насочим как да изберете бански за фигурата, за да подчертаете предимствата на фигурата и в същото време да сте в крак с модните тенденции.

Как да изберем бански за вашата фигура? Изберете модел, който е подходящ за вашия тип фигура

Чудите се как да изберете бански, който пасва перфектно на вашата фигура ? 

Като начало, запомнете няколко общи правила, които определено си струва да приложите при избора на плажен костюм:

Спазвайте баланс между горната и долната част на банския . Симетрията ще направи всичко да изглежда много по-добре оптически.

Изберете размера на сутиена и бикините си поотделно, за да съчетаете идеално двете части на костюма с вашата фигура.

Изберете внимателно размера си – банският костюм обикновено се разтяга малко във водата, така че изберете такъв, който няма да виси грозно, когато е мокър, и в същото време няма да изглежда твърде малък за вашата фигура.

Как да изберем макси бански костюм? И на какво друго си струва да обърнете внимание при избора на бански? Разбира се, от вида на вашата фигура и какво искате да изложите в нея и какво да скриете или прикриете.

Никой от нас не е съвършен, така че трябва да отклоните вниманието на външни лица от очевидните си недостатъци. От многото бански костюми, предлагани от дизайнерите тази година, избрахме няколко варианта, които могат да изгладят дисбалансите на фигурата.

Така че, ако имате:

• Малки гърди

Бански с подплатени чашки е едно от най-лесните решения на проблема. Но имайте предвид, че на плажа може да е твърде горещо поради плътността на тъканта.

Затворен сутиен с къси и широки или широко разположени презрамки също ще помогне за леко повдигане на гърдите и визуално увеличаване.

• Тежки бедра

В сравнение с широките бедра, тесните рамене и малките гърди изглеждат още по-малки. Необходимо е визуално да се намали разликата между горната и долната половина на тялото. За да направите това, изберете неща, които ще отслабнат долната част на тялото. Горната част на банския трябва да е ярък на цвят и шарка, а долната част да е гладка или с вертикални детайли.

Освен това банските с пола изглеждат много добре на пълни бедра. Не мислете, че полите изглеждат детски. Днес дизайнерите предлагат много елегантни и женствени модели на такива бански за всяка възраст.

Друго решение е горнището с квадратно деколте. Това деколте прави раменете по-широки, балансирайки общите пропорции.

Внимавайте да подчертавате талията – не избирайте бански с колани. Избягвайте светли материи и напречно изрязани долнища, шорти и бикини, които са твърде тесни.

• Големи гърди

При много големи гърди целта ви не е толкова да скриете предимствата, а да осигурите на гърдите добра опора. Това може да се постигне, като изберете бански, който покрива добре гърдите, за предпочитане с чашки (или бельо) и с широки презрамки.

Но ако имате тесни бедра с големи гърди, тогава е по-добре да балансирате пропорциите на фигурата с помощта на бански. За да направите това, изберете бански от тъмна гладка материя в горната част на банския и светъл с шарка в долната част. Избягвайте тънки, нееластични материи и светли цветове в горната част на банския.

С широка талия са много подходящи бански костюми в класически, доста затворен стил без шарка или с малък флорален десен. Нотка за колан или обикновена хоризонтална ивица около талията визуално я намалява, дори и да са направени в бяло. Ако не можете да покажете осината талия, изберете бански с вертикална или диагонална шарка или ясни геометрични детайли отстрани. Този стил освен това визуално увеличава гърдите и намалява бедрата. Желателно е високо съдържание на ликра в състава на тъканта. Не се страхувайте да покажете и малко повече тяло – банските с дълбоки разрези изглеждат много женствени.

След като вече сте избрали Вашия бански е необходимо да потърсите и подходящата плажна туника.

Напоследък са много популярни плажните туники , които лесно могат да заменят парео, а също така да играят ролята на пеньоар между хотела и плажа, като същевременно добавят чар и стил. Благодарение на широката гама от цветове и цветове, лесно можем да съчетаем туника за плаж с банския ни костюм.

За да изберете плажна туника без презрамки към банския костюм, първо трябва да обърнете внимание на размера и формата на тялото си. Ако имате по-големи рамене, струва си да изберете туника с отворени рамене, за да балансирате пропорциите на тялото си. Ако имате по-голям бюст, изберете туника с подходяща опора, която ще осигури адекватна поддръжка.

Друг важен аспект е стилът на банския костюм. Плажната туника без презрамки трябва да подхожда на стила на вашия бански. Ако имате бански в спортен стил, изберете туника в спортен стил, а ако имате бански в елегантен стил, изберете стилна туника.

Цвета на туниката също е важен. Туниката трябва да съответства на цвета на банския. Можете да изберете цветове, които съвпадат или контрастират с вашия бански.

Струва си да се обърне внимание и на тъканта на туниката, тя трябва да е ефирна и бързосъхнеща, за да осигури комфорт.

Crazy аксесоари - практични и ефектни

Много стилизирани стойки с аксесоари! Изграждането на оригиналността и експресията на цялостната визия върху аксесоарите е много добра и практична идея. Благодарение на използването на ежедневна основа (например изчистен бански с класическа кройка), ще можете напълно да промените лицето му с помощта на аксесоари!

Слънчевите очила не само ще увеличат комфорта на плажа, но и могат да се превърнат във фокусна точка на целия тоалет! Плетена сламена чанта, шал, вплетен в кок или шапка, ще придадат на визията ви ефирен, момичешки бохо стил. Елегантни, сребристи плажни бижута и блестящи елементи ще доближат стайлинга до бляскавия характер. Има сила в аксесоарите - запомнете това и съставете своя плажен комплект от мечти така, че да хармонира с вашия характер!

Никога няма твърде много кърпи

Едва ли някой забравя за плажната кърпа. Спомняте ли си обаче ситуация, в която, докато се печете на слънце, сте се хванали на мисълта, че можете да използвате друга? Преди да тръгнете на почивка, запасете се с поне няколко кърпи с различни размери.Ако пътувате с деца, може да намерите още няколко полезни! По правило една голяма кърпа е удобна за лягане, а другата се използва за избърсване на тялото веднага след излизане от водата. Въпреки че много често използваме шезлонгите, предоставени от курорта или крайморските кръчми - не забравяйте обаче, че те обслужват много хора, така че ще бъде хигиенично, ако го постлате с меката си кърпа преди да го използвате. Заслужава си да имате подготвена още една кърпа, с която поне да изтриете ръцете си от лепкавия сок на сочна праскова, която ядете на плажа!

No comments