Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

39-годишен е задържан за нанесен побой над бишвата си партньорка

39-годишен мъж от с. Яхиново е задържан от служители на РУ Дупница за нанесен побой на бившата си партньорка, отнел й е мобилен телефон, пор...39-годишен мъж от с. Яхиново е задържан от служители на РУ Дупница за нанесен побой на бившата си партньорка, отнел й е мобилен телефон, портфейл с документи и 200 лв. Инцидентът е възникнал на автобусна спирка в Дупница. Пострадалата е закарана в дупнишка болница, след преглед е освободена. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments