Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Бетонна плоскост затрупа мъж в изоставена постройка край Дупница

33-годишен дупничанин е пострадал в края на миналата седмица – по неизяснени причини засега той е бил в изоставена и рушаща се постройка в м...33-годишен дупничанин е пострадал в края на миналата седмица – по неизяснени причини засега той е бил в изоставена и рушаща се постройка в местността „Дренски рид“ край Дупница, върху него е паднала бетонна плоскост. Закаран в столична болница за лечение , с комоцио е. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments