Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Вчера в Кюстендил бе открит Турнирапо футбол за служители на МВР

Вчера в Кюстендил бе открит Турнирапо футбол за служители на МВР, играха се 3 срещи, резултатите са следните: РУ Кюстендил – РДПБЗН 10:3, РУ...Вчера в Кюстендил бе открит Турнирапо футбол за служители на МВР, играха се 3 срещи, резултатите са следните: РУ Кюстендил – РДПБЗН 10:3, РУ Кюстендил – ГПУ „Олтоманци“ 4:3, ГПУ „Олтоманци“ – РДПБЗН 3:1.

Турнирът продължава днес от 19.00 ч на игрището на Езиковата гимназия, а срещата е между отборите на РУ Дупница и РДГП-Кюстендил.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments