Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Покривна конструкция изгоря в Бобошево

В края на миналата седмица екипи на РСПБЗН са гасили  6 пожара, един от тях е нанесъл щети – пожарът е възникнал малко преди 10.00 ч на 2 юн...В края на миналата седмица екипи на РСПБЗН са гасили  6 пожара, един от тях е нанесъл щети – пожарът е възникнал малко преди 10.00 ч на 2 юни в къща в Бобошево, унищожени са 100 кв. м покривна конструкция, навес и сгради с обща разг.площ 120 кв.м. Пожарът е угасен от 3 екипа на РСПБЗН – Дупница, няма пострадали хора. Причините за пожара се изясняват от РУ Дупница. Екипи на районните служби ПБЗН са обслужили и 3 сигнала за оказване на техническа  помощ.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments