Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха портфейл на клиентка в заведение за бързо хранене в Дупница

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Дупница за извършена кражба на пари. Сигналът в полицията е постъпил в 15.30 ч, от зав...Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Дупница за извършена кражба на пари. Сигналът в полицията е постъпил в 15.30 ч, от заведение за бързо хранене е откраднат от клиентка портфейл с 800 лв. Предприети са незабавни действия от служителите на реда и извършителят е установен и задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments