Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 сигнала за извършени кражби са постъпили в полицията в Кюстендил в края на миналата седмица – от жилище са откраднати пари, от гараж е открадната тротинетка.

2 сигнала за извършени кражби са постъпили в полицията в Кюстендил в края на миналата седмица – от жилище са откраднати пари, от гараж е отк...2 сигнала за извършени кражби са постъпили в полицията в Кюстендил в края на миналата седмица – от жилище са откраднати пари, от гараж е открадната тротинетка. По случаите са образувани досъдебни производства, уведомен е дежурен прокурор. Стъкло на врата на магазин за хранителни стоки в Кюстендил е било счупено, по данни на заявителя липси от обекта не са установени.  В село Крайни дол е счупено предно стъкло на л.а. Ауди, автомобилът е бил паркиран пред къща за гости. Досъдебни производства са  образувани по случаите  в РУ Кюстендил и РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments