Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

9 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в края на миналата седмица, 2 от тях са нанесли щети.

Оказали са съдействие по обезопасяването на 2 обекта, където са влезли змии. Небрежно боравене с открит огън е причинило вчера пожара в земл...Оказали са съдействие по обезопасяването на 2 обекта, където са влезли змии. Небрежно боравене с открит огън е причинило вчера пожара в землището на с. Червен брег . огънят се е развил в нива с посеви, стърнища и сухи треви, унищожени са 37 дка овес и 6 бали фураж. Пожарът е потушен от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница, спасени са 170 дка посеви. Пожарът в землището на с. Четирци е възникнал в събота в нива с пшеница по време на жътва. Унищожени са 5 дка пшеница и 38 дка овощни градини, засегнати са 207 дка сухи треви и стърнища. Пожарът е угасен от екипи на РСПБЗН – Кюстендил, местно население, горски служители. Причините за възникналия пожар се изясняват в рамките на образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments