Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Пореден неправоспособен шофьор на мотоциклет е спипан в Дупница

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за управление на мотоциклет от неправоспособен водач, а мотоциклетът не е ре...Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за управление на мотоциклет от неправоспособен водач, а мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред,20-годишният водач е проверен по ул. „Овощарска“; в РУ Дупница е образувано бързо полицейско производство за управление на нерегистрин мотоциклет от непълнолетно лице, проверката е извършена на ул. „Прогона“; 27-годишен водач на л.а. БМВ  е установен от пътни полицаи в гр. Сапарева баня да управлява нерегистрирания автомобил, в с. Слатино е установен39-годишен водач на „Трабант“,  който не е регистриран по надлежния ред, бързи полицейски производства са  образувани в РУ Дупница, за случаите е уведомен дежурен прокурор.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments