Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията в Кюстендил задъжа жена с марихуана

Вчера криминалисти от ОДМВР – Кюстендил, са задържали 33-годишна жена за престъпление свързано с наркотици. Тя е управлявала л.а. „Нисан“, с...Вчера криминалисти от ОДМВР – Кюстендил, са задържали 33-годишна жена за престъпление свързано с наркотици. Тя е управлявала л.а. „Нисан“, спряна е за проверка, отказала е да й бъде направен тест за употреба на наркотично вещество. Последвали са процесуални действия и в жилището й открита зелена листна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.


При друг случай, 38-годишен мъж е задържан за притежание на наркотично вещество. Полицаите са извършили проверката на кръстовището, образувано от улиците „Казанлък“ и „Бащовица“ в Кюстендил.  В джоб на дрехата му са открити 2 опаковки хероин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments