Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Два пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – Кюстендил, нанесени са щети

Два пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – Кюстендил, нанесени са щети. Пожарът в булдозер в с. Долно село е възникнал малко преди 16.30 ч...Два пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – Кюстендил, нанесени са щети. Пожарът в булдозер в с. Долно село е възникнал малко преди 16.30 ч, унищожен е двигателен отсек. Няма пострадали хора. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Кюстендил, образувано е досъдебно производство.

Пожарът в землището на с. Таваличево е възникнал в житен блок, унищожени  са 40 дка пшеница, 10 дка овес, 6 дка овощна градина. Спасени са 100 дка пшеница, 50 дка овес, 20 дка овощна градина.

Причина за възникването на пожара е искра от хедера на комбайна по време на жътва. Няма пострадали хора.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments