Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 бързи полицейски производства са образувани вчера за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества – в РУ Бобов дол и РУ Дупница

2 бързи полицейски производства са образувани вчера за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества – в РУ Бобов дол и Р...2 бързи полицейски производства са образувани вчера за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества – в РУ Бобов дол и РУ Дупница. Бобовдолски полицаи са установили в с. Мламолово 55-годишен водач на л.а. „Фиат“ да управлява с 0.68 промила алкохол в издишания въздух;  дупнишки полицаи са  установили  34-годишен водач  на л.а. „Ауди“ да управлява след употреба на наркотично вещество, задържан е с полицейска заповед, автомобилът е иззет с протокол за доброволно предаване. Тестовете на водачите са направени с техническо средство. За случаите е уведомена прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments