Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

27-годишен водач на л.а. „Ауди“ е задържан в ареста на РУ Кюстендил, автомобилът му също е иззет, причината - шофиране след употреба на наркотици

27-годишен водач на л.а. „Ауди“ е задържан в ареста на РУ Кюстендил в края на миналата седмица за управление след употреба на наркотично вещ...27-годишен водач на л.а. „Ауди“ е задържан в ареста на РУ Кюстендил в края на миналата седмица за управление след употреба на наркотично вещество. Автомобилът е иззет с протокол за доброволно предаване, досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments