Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

4 бързи полицейски производства са образувани вчера за управление на нерегистрирани по надлежния ред мотоциклети и управление на МПС след употреба на наркотично вещество

4 бързи полицейски производства са образувани вчера за управление на нерегистрирани по надлежния ред мотоциклети и управление на  МПС след у...4 бързи полицейски производства са образувани вчера за управление на нерегистрирани по надлежния ред мотоциклети и управление на  МПС след употреба на наркотично вещество. В Кюстендил при проверка на л.а. „Рено“ полицаите са установили, че водачът/37 г./ управлява след употреба на наркотично вещество; дупнишки полицаи са установили в града 24-годишен водач на л.а. „Ауди“, че управлява след употреба на наркотично вещество. Тестовете са направени с техническо средство. Водачите са задържани с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил и ареста на РУ Дупница. Водачите, управлявали нерегистрираните по надлежния ред мотоциклети, са установени в Сапарева баня и Дупница. Единият е на 67 г., другият е  36-годишен банскалия. За случаите е уведомена прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments