Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Двама мигранти са задържани вчера от дупнишки полицаи

Двама мигранти са задържани вчера от дупнишки полицаи. Те са забелязани в центъра на с. Червен брег малко преди 13.00 ч, когато е постъпил и...Двама мигранти са задържани вчера от дупнишки полицаи. Те са забелязани в центъра на с. Червен брег малко преди 13.00 ч, когато е постъпил и сигналът в полицията в Дупница. Снети са им обяснения, без документи са и са се представили като граждани на Кралство Мароко. Единият е на 31 г., другият – на 23 г. Работата с тях продължава сектор „Миграция“ – ще бъдат транспортирани до център за временно настаняване в столицата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments