Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

МВР напомня, че трябва да управлявате МПС, надлежно регистрирано по законовия ред, в противен случай то може да бъде отнето

От сектор „Пътна полиция“ напомнят, че ЗДвП задължава всеки водач на МПС по пътищата на страната да управлява задължително регистрирано по ...





От сектор „Пътна полиция“ напомнят, че ЗДвП задължава всеки водач на МПС по пътищата на страната да управлява задължително регистрирано по законовия ред МПС. В случаите, когато водачът не доказва собственост, моторното превозно средство се изземва от органите на реда. Наказателният закон предвижда санкция за водачите, които управляват нерегистрирани по установения законов ред МПС или са с регистрационни табели, издадени за друго такова, лишаване от свобода до една година или глоба.

В рамките на проведени специализирани операции по пътна безопасност и ежедневно упражнявания контрол от пътните полицаи за намаляване на пътния травматизъм и повишаване на пътната безопасност по пътищата на Кюстендилска област от началото на годината са образувани 52 досъдебни производства за управление на нерегистрирани по надлежния ред МПС. Съставените АУАН са 153, а издадените НП – 76.

 



Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments