Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

ПТП в Кюстендил: Електрически велосипед и л.а. БМВ се блъснаха на кръстовище

Вчера в Кюстендил – на кръстовището, образувано от улиците «Ал. Димитров» и «П.Берон, е възникнало ПТП между електрически велосипед и л.а. Б...


Вчера в Кюстендил – на кръстовището, образувано от улиците «Ал. Димитров» и «П.Берон, е възникнало ПТП между електрически велосипед и л.а. БМВ. Велосипедът е бил управляван от 56-годишна жена от с. Слокощица, а лекият автомобил от 60-годишен кюстендилец. При обслужването на произшествието служителите установили, че водачът на лекия автомобил е нарушил правилата.Водачката на елевктрическия автомобил е прегледана в кюстендилската болница и е освободена за домашно лечение.Тестовете за употреба на алкохол и наркотици на двамата водачи са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!


No comments