Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

4 сигнала за насилие и заплахи са постъпили в ОДМВР – Кюстендил, в края на миналата седмица

4 сигнала за насилие и заплахи са постъпили в ОДМВР – Кюстендил, в края на миналата седмица – млада жена е получила по телефона си заплахи з...4 сигнала за насилие и заплахи са постъпили в ОДМВР – Кюстендил, в края на миналата седмица – млада жена е получила по телефона си заплахи за саморазправа и убийство от 29-годишния си приятел; 
71-годишен мъж е нанесъл побой на съпругата си, нанесъл й е телесни повреди; 25-годишен  е отправял закани и заплахи към бившата си приятелка,отправял обиди; 
43-годишен мъж е нанесъл побой в центъра на Кюстендил на жената, с която живее на семейни начала. 
По случаите са образувани досъдебни производства, насилниците са задържани с полицейска заповед, уведомена е прокуратурата.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments