Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

87-годишна жена пострада, след като падна край ЖП Гарата в Кочериново

87-годишна жена се е разхождала по жп линията в района на ЖП гарата в Кочериново, машинистът на влака, пътуващ по редовна линия в посока Бла...87-годишна жена се е разхождала по жп линията в района на ЖП гарата в Кочериново, машинистът на влака, пътуващ по редовна линия в посока Благоевград, подал звуков сигнал, задействал спирачка. Възрастната жена при напускането на междурелсието е паднала встрани до насип. Пристигналият на място медицински екип я е транспортирал до здравно заведение, настанена е за лечение с фрактура на дясна бедрена кост. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Рила, уведомена е прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments