Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

„Остани жив! Пази живота!

Утре, 20 септември, в 9.30 ч. в Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт в Кюстендил служители на ОДМВР – пътен полицай, инспектор...Утре, 20 септември, в 9.30 ч. в Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт в Кюстендил служители на ОДМВР – пътен полицай, инспектор от Детската педагогическа стая и представители на Общинския съвет по наркотични вещества и доброволци ще имат среща с млади водачи на МПС и кандидати за водач. Темата е Пътна безопасност за участниците в движението – водачи, пътници, пешеходци. Грижа са собствената безопасност, рисковете от употреба на наркотични вещества и алкохол. Инициативата е част от Акцията на полицията Децата тръгват на училище, да ги пазим на пътя! А 20 септември е обявен от  Европейската мрежа на службите на пътна полиция ROADPOL за  Ден без загинали на пътя, провежда се с мотото: „Остани жив! Пази живота!“.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!


No comments