Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

12 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица.

12 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица. 2 от тях са нанесли щети, останалите са причинени поради небрежно...12 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица. 2 от тях са нанесли щети, останалите са причинени поради небрежност. Пожарът в къща в Кюстендил е възникнал в петък, унищожени са абсорбатор, котлон, опушени са стени. Причината е неправилно ползване на нагревателни уреди – забравена е била храна върху включен индукционен котлон. Няма пострадали хора, спасена от опожаряване е сградата; пожарът в къща в с. Трекляно е причинен поради неправилно ползване на отоплителни уреди . Угасен е от 2 екипа на РСПБЗН – Кюстендил, унищожени са 6 кв. м покривна конструкция.

Пожарът в землището на с. Уши е причинен в събота поради небрежно боравене с открит огън, навлязъл е низово в гора и се е развил на площ 190 дка, поради труднодостъпния терен екипите са гасили на ръка с лопати, направени са просеки, включили са се и служители на ДГС - Кюстендил в гасенето. Пожарът е ликвидиран след денонощие, спасени са 200 дка широколистна гора.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments