Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

3 пожара са гасили екипи на РСПБЗН през изминалото денонощие, нанесли са материални щети.

3 пожара са гасили екипи на РСПБЗН през изминалото денонощие, нанесли са материални щети. Пожарът, възникнал в землището на с. Шипочано, зас...3 пожара са гасили екипи на РСПБЗН през изминалото денонощие, нанесли са материални щети.

Пожарът, възникнал в землището на с. Шипочано, засегнал е 40 дка площ, навлязъл е в лешникова градина. Унищожени са 24 дка лешникови насаждения, спасени са 2 дка.Причините за възникването на пожара се изясняват. Пожарът в землището на с. Копиловци е унищожил 2 дка овощни насаждения, спасени са 10 дка, причините за пожара изяснява РУ Кюстендил, не се изключва умисъл. Късо съединение е причинило пожар в л.а. «Фолксваген» в Дупница  - унищожен е двигателен отсек, противопожарният екип е спасил 2 леки автомобила.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments