Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Изскочили базстопанствени коне предизвикаха ПТП на пътя Големо село - Бобов дол

Вчера на пътя Големо село – Бобов дол  внезапно изскочили  базстопанствени коне са причинили  ПТП, ударът е между животните и л.а. „Ауди“.  ...Вчера на пътя Големо село – Бобов дол  внезапно изскочили  базстопанствени коне са причинили  ПТП, ударът е между животните и л.а. „Ауди“.  Нанесени са материални щети на автомобила, на водача е оказана медицинска помощ в дупнишка болница. Със съдействието на служители от БАБХ – Кюстендил, е установен собственикът на животните – коневъдна фирма на дупничанин. Негови животни за пореден път са причина  за пътно произшествие. По случая е образувано следствено дело,  уведомена е прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

* Снимката е с илюстрационна цел

No comments