Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Протест! Спират ни тока! Няма да го позволим!

Протест се организира във всеки град! Датата е 12.октомври 2023 година, а часът - 18.00 Спират ни тока! Няма да го позволим! В условията на ...

Протест се организира във всеки град! Датата е 12.октомври 2023 година, а часът - 18.00


Спират ни тока! Няма да го позволим!
В условията на войни в близост до нас и неясно бъдеще пред ядрената ни енергетика България НЕ може да се лиши от единствения си изцяло национален източник на електричество, а именно въгледобивните мини и ТЕЦ-овете! Те са стратегически за националната сигурност предприятия, които гарантират енергийната независимост на България.
Настояваме правителството да уважи справедливите искания на миньорите и енергетиците!
1. Продължаване работата на въглищните централи без намаляване на мощности до изчерпване на залежите от лигнитни въглища. Държавни инвестиции в технологии за улавяне на въглеродните емисии.
2. Изтегляне на Териториалните планове за уж справедлив преход от Европейската комисия, защото в тях пише, че съвсем скоро в България мини няма да има!
3. Предоговаряне на Плана за възстановяване и устойчивост за запазване на ТЕЦ, защото в противен случай ще стоим на тъмно!
! Приетият закон за преминаване на битовите потребители на свободния пазар, в комбинация с горните поети ангажименти, ни обрича да не можем да си плащаме т

ока след година. Ако изобщо имаме ток, той ще бъде в огромната си част внесен от чужди страни.
Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments