Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Защо да тегля бърз кредит от Кредисимо?

Кредисимо е небанкова финансова институция, която отвори врати през 2007 г. в България. Компанията предлага кандидатстване за бърз кредит из...

Кредисимо е небанкова финансова институция, която отвори врати през 2007 г. в България. Компанията предлага кандидатстване за бърз кредит изцяло онлайн, като на разположение на клиентите са два кредитни продукта. Вие може да изтеглите бърз кредит до заплата или на вноски, в зависимост от вашите предпочитания. Повече за предложенията на Кредисимо, четете по-долу.

Кредитни продукти на Кредисимо

 

В момента от компанията на Кредисимо предлагат два кредитни продукта, от които можете да се възползвате. Потребителите могат да вземат бърз кредит до заплата, чийто размер е до 1000 лева. Кредитът се изплаща в срок до 30 дни, когато ще получите вашето трудово възнаграждение. Този бърз заем е подходящ за хора, които са предприели ремонти на апартамент, къща или автомобил.

Другата възможност, която компанията ще ви предложи, е да кандидатствате за кредит на вноски до 6000 лева със срок за погасяване от 3 до 24 месеца. Кредитът ви дава възможност да изплатите дълга си напред във времето, като заплащате своята вноска всеки месец на определено от вас число. По този начин можете да получите финансиране за важни за вас нужди и задължения.

Най-хубавото е, че всичко се случва онлайн. Достатъчно е да влезете в платформата на Credissimo и да натиснете бутона за кандидатстване за бърз кредит. Следва да попълните лична информация и да прикачите двустранна и цветна снимка на личната ви карта, както и селфи с въпросния документ. Остава да изчакате няколко минути, за да ви съобщят дали кредитът ви е одобрен.

Как се връщат кредитите на Кредисимо?

 

Вие лесно и бързо можете да погасите вноските си към Credissimo, като ги изплатите на касите на EasyPay в цялата страна, чрез електронната система ePay.bg, по банков път или посредством виртуалния ПОС терминал в сайта. Всички тези платежни методи ви гарантират моментално изплащане на вноската, което ще се отрази в създадения от вас профил в сайта на кредитора.

Ако пък ви се появи проблем и не можете да платите вноската си на падежната дата, трябва да се свържете с оператор на Кредисимо и да поискате кратка отсрочка. Служителят ще запише датата, на която ще платите вноската, но не бива да се бавите прекалено дълго, за да нямате проблеми. Нередовното плащане на вноски влошава кредитната ви история, което не е добре за вас.

Обобщителни думи

 

Вън от съмнение е, че Кредисимо е една от най-добрите компании за бързи кредити онлайн, както се твърди и в сайта на Investicia.bg. В момента кредиторът има десетки хиляди клиенти, което го прави много популярен в България. По-горе ви посочихме кредитните продукти и други важни неща за кандидатстването, като се надяваме, че сме успели да ви бъдем полезни. Бъдете отговорни с кредитите и ви желаем успех.

No comments