Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

35-годишен е задържан за купуване на гласове в Дупница

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Дупница за нарушаване на изборното законодателство. След постъпил сигнал от жител на Д...Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Дупница за нарушаване на изборното законодателство. След постъпил сигнал от жител на Дупница, че са му предложени пари, за да упражни правото си на глас в полза на конкретен кандидат за общински съветник, са предприети незабавни действия. Задържан е с полицейска заповед 35-годишен мъж. Случаят е докладван на прокуратурата, действията по изясняване на фактите продължават под надзора на прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments