Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

РДПБЗН – Кюстендил, с препоръки за безопасност през зимата

РДПБЗН – Кюстендил, съветва да се спазват следните правила при експлоатация на отоплителните уреди през зимата:  Не оставяйте без наблюдение...



РДПБЗН – Кюстендил, съветва да се спазват следните правила при експлоатация на отоплителните уреди през зимата: 

Не оставяйте без наблюдение включени уреди!

При напускане на дома или офиса се убедете, че сте изключили уредите!

Не използвайте нестандартни или саморъчно направени уреди!

Никога не оставяйте горими предмети върху включени електрически уреди или в близост до тях, не ги използвайте за сушене на дрехи!

Укрепете добре всички  отоплителни уреди поради опасност от обръщане – това е особено важно за обитателите, особено ако са възрастни, трудно подвижни или болни хора!

Ако не сте почистили комините, времето все още е благоприятно – не отлагайте!

РДПБЗН напомня, че спазването на правилата за пожарна безопасност е отговорност на всеки гражданин, нарушаването им може да застраши както собствеността на хората, така и живота и здравето им! При възникнал проблем звънете на тел. 112.



 


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments