Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията в Дупница установи крадец, отмъкнал голяма сума пари

Извършител на кражба на голяма сума пари са установили и задържали вчера криминалисти от РУ Дупница. По данни на заявителя кражбата е извърш...
Извършител на кражба на голяма сума пари са установили и задържали вчера криминалисти от РУ Дупница. По данни на заявителя кражбата е извършена за времето от 10.00 ч на 17 ноември до 9.00 ч на 20 ноември, когато е отсъствал от къщата. Предприети са незабавни оперативно-издирвателни действия от служителите веднага след получаването на сигнала. 26-годишният мъж е задържан, част от парите са иззети от него. Досъдебно производство е образувано по случая, работата продължава под надзора на прокуратурата.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments