Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

В края на миналата седмица екипи на РСПБЗН са гасили 5 пожара, 3 от тях са нанесли щети

В края на миналата седмица екипи на РСПБЗН са гасили 5 пожара, 3 от тях са нанесли щети. Оказана е техническа помощ за извеждане на заседнал...В края на миналата седмица екипи на РСПБЗН са гасили 5 пожара, 3 от тях са нанесли щети. Оказана е техническа помощ за извеждане на заседнал автомобил в снежни преспи в района на Рилския манастир. Пожарът в с. Добри дол е възникнал в петък в плевня, която е изгоряла. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Кюстендил. Късо съединение е причинило запалване в лек автомобил на ул. „П.Берон“ в Кюстендил  в петък, автомобилът е унищожен. Пожарът в навес в с. Големо село също е причинен от късо съединение, изгоряла е 20 кв. м покривна конструкция. Спасени са 2 сгради и 10 куб. м дърва за огрев.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments