Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Протест с искането на оставката на Методи Байкушев ще се състои на 13 януари

Във Социалната мрежа се появи призив за протест, който се организира в Благоевград срещу кмета на града Методи Байкушев! Ето какво гласи тек...Във Социалната мрежа се появи призив за протест, който се организира в Благоевград срещу кмета на града Методи Байкушев! Ето какво гласи тектса:

ПРОТЕСТ ! Да защитим уволнените служителки и да ги подкрепим! Бъдеща майка, буквално преди раждане и жена с 50% ТЕЛК бяха безцеремонно уволнени от Община Благоевград-Municipality of Blagoevgrad и ФАЛШИВИЯТ ГЕРОЙ Методи Байкушев !
Апелирам - всички колеги , цялата АГ гилдия и всички граждани да излезем на протест! НЕ НА ЧУДОВИЩНИТЕ ПРАКТИКИ И ДЕЙСТВИЯ НА ТОЗИ ИЗРОД!

Протестът е насрочен за 13 януари от 13 до 14 часа пред сградата на Община Благоевград
*Изображението е взаимствано от събитието, организирано във фейсбук и е собственост на Вестник Струма!

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments