Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

ПТП след отнемане на предимство в Дупница: Пострадали и хоспитализирани след сблъсък между Мерцедес и БМВ

Вчера малко след 15.30 ч е възникнало ПТП на ул. „Самоковско шосе“ в Дупница между т.а. „Мерцедес“, управляван от 27-годишен водач от Дупниц...Вчера малко след 15.30 ч е възникнало ПТП на ул. „Самоковско шосе“ в Дупница между т.а. „Мерцедес“, управляван от 27-годишен водач от Дупница, и л.а. БМВ, управляван от 18-годишен водач от с. Яхиново. Ударът между автомобилите е последвал след отнемане на предимство от страна на водача на мерцедеса. Пострадалият пътник в лекия автомобил е закаран за лечение в столична болница, а водачът – в дупнишка болница. Тестовете на водачите за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.  Техническа помощ по обезопасяването на катастрофиралите автомобили и изваждане на пострадалия пътник от лекия автомобил е оказал екип на РСПБЗН – Дупница. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments