Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Спипаха ловци без разрешително край село Мламолово, иззети са огнестрелни оръжия, както и дивечово месо от сърна

Вчера горски инспектори са подали сигнал в РУ Бобов дол, че в ловна хижа в землището на с. Мламолово са установили 5-ма мъже, които нямат ра...Вчера горски инспектори са подали сигнал в РУ Бобов дол, че в ловна хижа в землището на с. Мламолово са установили 5-ма мъже, които нямат разрешително за лов, с торби месо от забранен за отстрелване дивеч – сърна. На място са извършени специализирани действия от дежурна полицейска група, иззети са 3 огнестрелни оръжия – законно притежавани,  и 6 торби с месо. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments