Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха раница с лични вещи от пътник, пътуващ във влака София - Благоевград

В събота в РУ Дупница е заявена кражба на лични вещи – раница с мобилен телефон, книга, очила, студентска книжка, притежание на монголски гр...В събота в РУ Дупница е заявена кражба на лични вещи – раница с мобилен телефон, книга, очила, студентска книжка, притежание на монголски граждани, пътуващ с влака София - Благоевград. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Кражба на акациеви дървени колове и монтиран върху тях електропастир  от имот в Кочериново е заявена в РУ Рила в края на миналата седмица. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Кражба на златни накити от апартамент в Кюстендил, счупени стъкла на кафене и на лек автомобил  са заявени в края на миналата седмица в полицията в града. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група. Образувани са досъдебни производства по случаите, уведомена е прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments