Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

В края на миналата седмица са задържани трима мъж за домашно насилие

В края на миналата седмица са задържани трима мъж за домашно насилие – в ареста на РУ Бобов дол е 64-годишен мъж от с. Големо село, нарушил ...В края на миналата седмица са задържани трима мъж за домашно насилие – в ареста на РУ Бобов дол е 64-годишен мъж от с. Големо село, нарушил е заповед за защита, в ареста на РУ Кюстендил е 59-годишен мъж от с. Гюешево за упражнено насилие над съпругата му, в ареста на РУ Рила е 49-годишен мъж за упражнено домашно насилие. По случаите са образувани бързи полицейски  производства, уведомен е дежурен прокурор.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments