Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

24 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на РСПБЗН в областта

24 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на РСПБЗН в областта. Оказана е техническа помощ по постъпили 2 сигнала – за спасяване ...24 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на РСПБЗН в областта. Оказана е техническа помощ по постъпили 2 сигнала – за спасяване на домашен любимец и отстраняване на паднало на пътното платно дърво. 23 от пожарите са причинени поради небрежно боравене с открит огън, засегнати са десетки декари сухи треви и храсти.

3 от пожарите, възникнали вчера,  са нанесли щети .

Унищожени са 4 кв. м преграда за навес от на дърводелски цех в Кюстендил, спасен е от опожаряване цехът. Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН – Кюстендил.

Пожарът, възникнал в землището на   с. Жиленци , е обхванал около 120 000 кв. м площ, гасен е от 2 екипа на РСПБЗН – Кюстендил, изгоряла е барака, спасени са 2 сгради от огъня. Няма пострадали хора.

Пожарът в Дупница – на ул. „Джерман“, се е развил на площ от 90 000 кв. м площ, унищожил е 30 бали фураж. Огънят е потушен от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница, спасени са 10 сгради. Няма пострадали хора.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments