Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

5 пожара са гасили огнеборци в края на миналата седмица

5 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица, оказано е съдействие на РУ Дупница в издирвателна акция. Един от пожарите е н...5 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица, оказано е съдействие на РУ Дупница в издирвателна акция. Един от пожарите е нанесъл щети. Причинен е от техническа неизправност в л.а. Дайхацу. Възникнал е в землището на с. Полетинци, автомобилът е унищожен, горели са сухи треви и храсти. Спасени от опожаряване са 8 сгради.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments