Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

79-годишен мъж почина след ПТП в Дупница

Днес при ПТП в Дупница е починал 79-годишен водач на л.а. „Шкода“. Инцидентът е възникнал на ул. „Венелин“. Шкодата се е ударила в паркиран ...Днес при ПТП в Дупница е починал 79-годишен водач на л.а.
„Шкода“. Инцидентът е възникнал на ул. „Венелин“. Шкодата се е
ударила в паркиран л.а. „Тойота“. При обслужването на
произшествието водачът на шкодата е открит мъртъв зад волана.
При произдшествието не са засегнати други участници в движението,
нанесени са леки материални щети на двата автомобила. Трупът е
закаран за аутопсия в кюстендилската болница за изясняване на
причините за смъртта. Досъдебно производство е образувано по случая
в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments