Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

9 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица, 3 от тях са нанесли щети

9 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица, 3 от тях са нанесли щети.  Пожарът в  барака в с. Раненци е причин...9 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица, 3 от тях са нанесли щети.  Пожарът в  барака в с. Раненци е причинен поради небрежно боравене с открит огън, бараката е изгоряла. Няма пострадали хора. Пожарът в л.а. „Алфа Ромео“ е причинен от самозапалване, възникнал е в района на с. Усойка, унищожен е двигателен отсек, няма пострадали хора. Пожарът в къща в гр. Рила е причинен поради строителна неизправност, изгорели са 6 греди и 20 кв. м каратаван. Спасена е останалата част от къщата. Няма пострадали хора.„
Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments