Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Обраха къща в село Мурсалево

Кражба на множество вещи от къща в с. Мурсалево е заявена вчера в РУ Рила, отнети са въздушна пушка,винтоверти, старинна сабя и др. Прониква...Кражба на множество вещи от къща в с. Мурсалево е заявена вчера в РУ Рила, отнети са въздушна пушка,винтоверти, старинна сабя и др. Проникването е осъществено чрез взлом. По данни на заявителя кражбата е извършена за времето от 27.12.23 г. до 5.2.2024 г. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата. 

Кражба на керамичен котлон, вградена фурна и телевизор  от къща в града е заявена вчера в РУ Кюстендил. Проникването е осъществено чрез взлом. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments