Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Отново случай на домашно насилие

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за упражнено домашно насилие – 35-годишен мъж от с. Ябълково е отправял зака...Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за упражнено домашно насилие – 35-годишен мъж от с. Ябълково е отправял закани към баща си.  За случая е уведомен дежурен прокурор. Досъдебно производство е образувано вчера в РУ Дупница за неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа – присъединяването е осъществено посредством проводник от ел. стълб към жилищна постройка в с. Кременик. За случая е уведомен дежурен прокурор.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments