Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Издирвателни действия се осъществяват на територията на община Невестино

Издирвателни действия се осъществяват на територията на община Невестино  от служители на ОДМВР  Кюстендил, РСПБЗН,  на Жандармерията, горск...Издирвателни действия се осъществяват на територията на община Невестино  от служители на ОДМВР  Кюстендил, РСПБЗН,  на Жандармерията, горски служители, служители на Гранична полиция, на ПСС, представители на ловни дужинки за установяване на 87-годишен жител на с. Илия. В РУ Кюстендил на 9 март е постъпило съобщението, че възрастният мъж е в неизвестност. Оттогава са и предприетите специализирани действия по издирването му.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments