Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

14 -пожара са гасили огнеборци в Кюстендил и околността, има и загинал

14 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица, 3 от тях са причинили щети, загинал е 75- годишен мъж от с. Търно...14 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица, 3 от тях са причинили щети, загинал е 75- годишен мъж от с. Търновлаг – той запалил сухи треви и отпадъци по време на почистване на нива в землището на селото. Огънят се разпространил бързо поради силния вятър, мъжът е починал на нивата. Пожарът е угасен от екип на РСПБЗН – Кюстендил. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера при пожар в спомагателна постройка в Дупница са унищожени покривна конструкция – 15 кв. м, спомагателна постройка, дърва за огрев – 1 куб. м, фуражомелка, електрически култуватор и градински инвентар. Пожарът е причинен при извършване на огневи работи в имота. Угасен е от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница, спасени са 4 сгради.

В края на миналата седмица техническа неизправност в ел.инсталация на къща в с. Коркина е причинила пожар, изгорели са покривна конструкция – 30 кв. м, бяла, черна, компютърна техника, мебели, домакинско имущество. Пожарът е угасен от екип на РСПБЗН – Бобов дол, няма пострадали хора.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments