Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

14 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица в областта, повечето са причинени поради небрежно боравене с огън

14 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица в областта. Повечето са причинени поради небрежно боравене с открит огън. При...14 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на миналата седмица в областта. Повечето са причинени поради небрежно боравене с открит огън. При един от пожарите – на 12 април, в Дупница е пострадал 32 годишен мъж. Техническа неизправност в газова бутилка е причина за пожара в къщата му, при опит да угаси пожара са обгорели ръцете и лицето му, закаран е в дупнишко здравно заведение. Противопожарните екипи при гасенето на пожарите са предотвратили множество щети – в землището на с. Стоб е имало реална опасност пожарът да засегне сгради и овощна градина. Щети не са допуснати.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments