Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

1572 клипа са заснели полицаи след провеждане на специална полицейска операция в Кюстендил и региона

В рамките на проведената СПО „Скорост“ за времето от 15 до 21 април на територията на Кюстендилска област пътните полицаи са направили 1572 ...В рамките на проведената СПО „Скорост“ за времето от 15 до 21 април на територията на Кюстендилска област пътните полицаи са направили 1572 клипа за нарушаване на скоростните режими. 1038 от тях са в населено място, 534 – извън населено място. В рамките на операцията са установени 4-ма водачи да управляват след употреба на алкохол и 1 водач след употреба на наркотично вещество.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments