Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

3 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на нерегистрирани МПС от неправоспособни водачи

3 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на нерегистрирани МПС от неправоспособни...3 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на нерегистрирани МПС от неправоспособни водачи – водачите на мотоциклети са установени при проверки в с. Ресилово и гр. Сапарева баня, водачът на л.а. ДЕУ е установен в Дупница. Моторните превозни средства са иззети. За случаите е уведомен дежурен прокурор.


Двама мъже – на 70 и 26 г., са установени от кюстендилски криминалисти. Били са обявени за общодържавно издирване – единият е с категория напуснал дома си, а другият – за установяване на адрес.

Двама извършители на кражби са установени в края на миналата седмица от кюстендилски криминалисти – единият е отнел мобилен телефон, другият – моторна резачка от къща в града. Досъдебни производства са образувани по случаите в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments