Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

5 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица в РУ Кюстендил за престъпления, свързани с наркотици

5 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица в РУ Кюстендил за престъпления, свързани с наркотици – 35-годишен м...5 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица в РУ Кюстендил за престъпления, свързани с наркотици – 35-годишен мъж е задържан в кюстендилския квартал „Изток“ с 2 сгъвки хероин; от 30-годишен мъж е иззета спринцовка с червеникаво-кафява течност, реагираща на хероин/проверката е извършена на ул. „Ц.Симеон“/; от 46-годишен мъж е иззета опаковка ХТС/проверката е извършена на кръстовището, образувано от улиците „Мездра“ и  „Любимец“/, задържан е; 20-годишен е установен с 4 станиолови сгъвки хероин на ул. „София“, задържан е;41-годишен водач на л.а. „Фолксваген“  от с. Ябълково и двамата пътници в автомобила – на 26 и 34 г., са задържани за притежание на наркотични вещества –с марихуана, цигара и амфетамин са открити и иззети в автомобила и при последвалите процесуални действия в домовете на двама от тях.

Действията на криминалистите са осъществени в рамките на СПО. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. За случаите е уведомен дежурен прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments